Концептуальний підхід до економічного управління інноваційними проектами аграрних підприємств - Кучер, Л.Ю. (Вісник економічної науки України, 2016)
У статті розглянуто теоретичні аспекти економічного управління інноваційними проектами аграрних підприємств. Запропоновано концептуальний підхід щодо економічного управління інноваційними проектами аграрних підприємств, що визначає мету, суб’єкт, об’єкт, базові концептуальні положення, принципи, функції, методи, інструменти, складники, систему забезпечення; місце економічного управління інноваційними проектами в системі економічного управління аграрним підприємством. Практичне застосування результатів дослідження в аграрних підприємствах може сприяти підвищенню ефективності економічного управління інноваційними проектами. В статье рассмотрены теоретические аспекты экономического управления инновационными проектами аграрных предприятий. Предложен концептуальный подход к экономическому управлению инновационными проектами аграрных предприятий, которым определено цель, субъект, объект, базовые концептуальные положения, принципы, функции, методы, инструменты, составляющие, систему обеспечения; место экономического управления инновационными проектами в системе экономического управления аграрным предприятием. Практическое применение результатов исследования в аграрных предприятиях может способствовать повышению эффективности экономического управления инновационными проектами. The article examines the theoretical aspects of economic management of innovation projects of agricultural enterprises. A conceptual approach to economic management of innovation projects of agricultural enterprises is proposed, which defines the purpose, object, subject, basic conceptual positions, principles, functions, methods, tools, components, system providing; place of economic management of innovation projects in the economic management by agricultural enterprises. Practical application of research results in agricultural enterprises can improve the effectiveness of economic management of innovation projects.