Роль країн Азії у зовнішній торгівлі України - Осадча, Н.В.; Петрова, Г.Є. (Вісник економічної науки України, 2016)
В статті проаналізовано місце азійських країн у зовнішній торгівлі України, наведено аналіз зовнішньої торгівлі України та азійських країн товарами та послугами. Розглянуто окремі показники зовнішньоторговельної безпеки товарами та послугами. Наведені головні проблеми у торгівлі товарами з азійськими країнами. В статье проанализировано место азиатских стран во внешней торговле Украины. Приведен анализ торговли Украины и азиатских стран товарами и услугами. Рассмотрены отдельные показатели внешнеторговой безопасности товарами и услугами. Приведены основные проблемы в торговле товарами с азиатскими странами. The role of Asian states in foreign trade was analyzed at this article. The goods and services trade Ukraine and Asian state was analyzed. Some indicates of foreign trade security was given. The main problems of goods trade with Asian state are given.