Наші презентації (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Кодак М.П. Авторська свідомість і класична поетика. – К.: ПЦ “Фоліант”, 2006. – 336 с. Людмила Качмар. Іван Теодор Рудницький: життя на тлі історії / Львівський національний університет ім. І.Франка. – Л.: Астролябія, 2006. – 216 с. Мельниченко В. Тарас Шевченко: “Моє перебування в Москві”. – М.: ОЛМА Медиа Групп, 2007. – 512 с. Konstanty romantyzmu а Sergej Макаrа. – Banska Bystrica, 2006. – 322 с. Мусhajlo Najenko. Ukrajinsky literarny romantizmus – dobody a naddobody. – Banska Bystrica, 2006. – 108 с. “Людмила Тарнашинська”: Науково,допоміжний біобібліогра, фічний покажчик / Бібліограф-укладач Г.Волянська, наук. ред. В.Кононенко. – К., 2006. – 118 с. / Міністерство культури і туризму України та Національна Парламентська бібліотека України. Всесвіт. – 2007. – №5,6. Кур’єр Кривбасу. – 2007. – №210,211 (травень,червень).