Адміністративна рада УНТЦ. Результати другого етапу спільного проекту УНТЦ та НАНУ "Ініціативи цільових науково-дослідних і випробувально-конструкторських розробок” (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
16 листопада 2006 року Український науково-технологічний центр (УНТЦ) провів в Києві
23-е засідання Адміністративної Ради УНТЦ.