Всеукраїнська науково-практична конференція "Інноваційний розвиток України: наукове, економічне та правове забезпечення". Яким шляхом іде уряд? - Петришин, О.В.; Бубенко, П.Т. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
27 жовтня 2006 р. в Національній юридичній
академії України ім. Ярослава Мудрого (вул.
Пушкінська, 77) відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція "Інноваційний
розвиток України: наукове, економічне та
правове забезпечення".