Прогнозування рівня фінансового стану машинобудівного підприємства за допомогою марківських процесів - Решетняк, Т.В. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
В статті розглянуто проблеми визначення фінансового стану машинобудівного підприємства, визначено основні підходи щодо прогнозуванняйого рівня на майбутнє. Розроблено модель прогно зування фінансового стану машинобудівного підприємства з використанням теорії марківських процесів. В статье рассмотрены проблемы определения финансового состояния машиностроительного предприятия, определены основные подходы к прогнозированию его уровня на будущее. Разработана модель прогнозирования финансового состояния машиностроительного предприятия с использованием теории марковских процессов. In the article the problems of determining the financial condition of the machine-building enterprise, the basic approaches to forecasting its level in the future. A model for forecasting the financial condition of the machine-building enterprise with use of the theory of Markov processes.