Внутрішня структура механізму управління стійким розвитком підприємства - Єлецьких, С.Я. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
У статті розглянуто і проаналізовано існуючі підходи вітчизняних і зарубіжних учених-економістів до трактування суті поняття «механізм управління стійким розвитком»; визначено взаємозв'язок даного поняття з такими поняттями як: «механізм»,«господарський механізм», «господарський механізм управління», «господарський механізм управління розвитком». В статье рассмотрены и проанализированы существующие подходы отечественных и зарубежных ученых-экономистов к трактовке сущности понятия«механизм управления устойчивым развитием»; определена взаимосвязь данного понятия с такими понятиями как «механизм», «хозяйственный механизм», «хозяйственный механизм управления», «хозяйственный механизм управления развитием». In the article describes and analyses existing approaches of domestic and foreign scientists-economists to the interpretation of the essence of the concept "mechanism of management of sustainable development"; discovered the relationship of this concept with the concepts of "mechanism", "economic mechanism", "economic mechanism of management", "economic mechanism of management of development".