Підвищення ефективності процесу розподілу робіт між співробітниками машинобудівного підприємства за допомогою математичних методів - Нечволода, Л.В.; Пилипенко, К.В. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
У статті розглянуто основні види поділу праці на підприємстві, запропоновано математичний метод для розподілу робіт між співробітниками підприємства, заснований на розрахунку компонентів вектора відповідності, матриць згод і незгод і виведення прийняття рішення, що дозволяє полегшити роботу керівника. В статье рассмотрены основные виды разделения труда на предприятии, предложен математический метод для распределения работ между сотрудниками предприятия, основанный на расчете компонентов вектора соответствия, матриц согласий и не согласия и вывода принятия решения, позволяющий облегчить работу управляющего. The article describes the main types of division of labor in the enterprise, the proposed mathematical method for the allocation of work between employees based on a calculation of the vector components of the compliance matrices of the consent and not the consent and the withdrawal of the decision, allowing to facilitate the work of the manager.