Проект нової редакції Концепції розвитку національної інноваційної системи України (на період 2016 - 2026 років) - Землянкін, А.І.; Підоричева, І.Ю.; Ніколаєнко, А.І. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
У статті запропоновано рекомендації щодо удосконалення інноваційного законодавства України у вигляді проекту нової редакції Концепції розвиткунаціональної інноваційної системи України (на 2016-2026 рр.) з метою актуалізації Концепції, оновлення її змісту відповідно до сучасних можливостей та загроз (обмежень) глобального характеру, внутрішніх чинників, що формують перспективи розвитку національної економіки, держави і суспільства та є результатом попередніх процесів, які відбувалися у політичній, правовій та соціально-економічній сферах України. В статье предложены рекомендации по совершенствованию инновационного законодательства Украины в виде проекта новой редакции Концепции развития национальной инновационной системы Украины (на 2016-2026 гг.) с целью актуализации Концепции, обновления ее содержания в соответствии с современными возможностями и угрозами (ограничениями) глобального характера, внутренними факторами, формирующими перспективы развития национальной экономики, государства и общества и являющимися результатом предыдущих процессов, происходивших в политической, правовой и социально-экономической сферах Украины. In the article proposes recommendations for improving the legal framework of national innovation system of Ukraine as a draft new edition of the Concept of development of the national innovation system of Ukraine (for the period 2016 - 2026 years) in order to actualization of the Concept, updating of its contents according to modern opportunities and threats (constraints) of a global nature, domestic factors that form the prospects of national economy, State and society, and which are the result of processes that took place in the political, legal. social and economic spheres of Ukraine.