Способы получения композитов сталь-бронза в локальном и литом видах - Шатрава, А.П. (Процессы литья, 2009)
Исследован физический процесс и разработаны способы получения композитов в виде
покрытий из порошковых материалов, а также литых изделий под действием лазерного излучения. Досліджено фізичний процес і розроблені способи отримання композитів у вигляді покриттів
з порошкових матеріалів, а також литих виробів під дією лазерного випромінювання. Is investigated a physical process and worked out of methods of receiving of composites in form
of covers that consist of powder materials, and also in form of cast details under treatment of laser
radiation.