Епістолярний світ Димитрія Ростовського - Андрієнко, Л. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Федотова М.А. “Эпистолярное наследие Димитрия Ростовского:
исследование и тексты”. – М.: Индрик, 2005. – 348 с.; ил.