Исследование качества чугунов, легированных шлаковыми материалами - Кирьякова, Н.В.; Ясинская, Е.А.; Костяков, В.Н.; Баранова, В.Н. (Процессы литья, 2009)
Установлено, что использование шлаковых материалов дает возможность получать хромистые чугуны без снижения качества, исключая применение феррохрома. Встановлено, що використання шлакових матеріалів, дає можливість отримувати хромисті
чавуни без зниження якості, виключаючі застосування ферохрому. It is established, that using slag materials, it is possible to receive chromic alloys without reduction
of quality, excepting operation of melt chromic ferroalloy.