Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива

Досліджено емульгуючу здатність пектиновмісної сировини в емульсіях прямого типу. Визначено рекомендовані режими та умови емульгування кокосової олії в обраних системах. Одержано інженерно-математичну базу для прогнозування ефективності процесу емульгування. Рекомендовані емульсії на основі овочево...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2012
Hauptverfasser: Згурський, А.В., Поліщук, Г.Є., Вовкодав, Н.І., Бреус, Н.М.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2012
Schriftenreihe:Наука та інновації
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/114232
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А.В. Згурський, Г.Є. Поліщук, Н.І. Вовкодав, Н.М. Бреус // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 40-44. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine