Формування інноваційної системи біотехнологій: досвід зарубіжних країн, проблеми України - Федулова, Л.І.; Федулова, К.І. (Наука та інновації, 2012)
Розкрито сутність та роль біотехнологій в сучасній системі господарювання. Визначено особливості формування
біоіндустрії на прикладі зарубіжних країн. Охарактеризовано проблеми становлення та розвитку біотехнологічної
галузі України. Обґрунтована необхідність і шляхи формування інноваційної системи біотехнологій. Раскрыты сущность и роль биотехнологий в современной системе хозяйствования. Определены особенности формирования биоиндустрии на примере зарубежных стран. Охарактеризованы проблемы становления и развития биотехнологической отрасли Украины.
Обоснована необходимость и пути формирования инновационной системы биотехнологий. The essence and role of biogeotechnology in modern economic
system is shown. The specific features of the formation
of biotechnology industry on the example of foreign
countries and the problems of formation and development of
the biotechnology industry in Ukraine are described. The
necessity and the ways of formation of biotechnology innovation system are grounded.