Програмно-технічний комплекс для генерації штучних електрокардіограм реалістичної форми - Файнзільберг, Л.С.; Беклер, Т.Ю. (Наука та інновації, 2012)
Запропоновано методологію перевірки метрологічних характеристик цифрових електрокардіографів на основі
моделі генерації штучних електрокардіограм реалістичної форми в умовах внутрішніх та зовнішніх збурень. Наведено результати експериментальних досліджень портативного електрокардіографа з пальцевими електродами. Предложена методология проверки метрологических
характеристик цифровых электрокардиографов на основе модели генерации искусственных электрокардиограмм реалистической формы в условиях внутренних и внешних возмущений. Представлены результаты экспериментальных исследований портативного электрокардиографа с пальцевыми электродами. A validation methodology of metrological characteristics
of digital electrocardiographs based on the model of generation
of realistic artificial electrocardiograms under internal
and external disturbances is proposed. The results of experimental
studies of portable electrocardiograph with finger
electrodes are presented.