Вплив застосування державної підтримки на діяльність технопарків в Україні - Єгорова, О.О. (Наука та інновації, 2012)
Розглянуто механізм надання державної підтримки для реалізації інноваційних проектів технологічними парками в Україні. Визначено вплив державної політики на соціально-економічні результати діяльності технологічних парків. Запропоновано законодавчі зміни щодо надання державної підтримки як чинника подальшого підвищення ефективності технологічних парків в Україні. Рассмотрен механизм предоставления государственной поддержки для реализации инновационных проектов технологическими парками в Украине. Определено влияние государственной политики на социально-экономические результаты деятельности технологических парков. Предложены законодательные изменения по предоставлению государственной поддержки как фактора дальнейшего повышения эффективности технологических парков в Украине. The mechanism of providing state support for the implementation of innovative projects in technology parks in Ukraine is observed. The impact of state policy on social and economic performance of the technology parks is determined. Legislative changes to state support providing as a factor in further enhancing of the efficiency of technology parks in Ukraine is proposed.