Наукові пріоритети українського мінералога - Продайвода, Г. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Рецензия на книгу «Александр Сергеевич Повареных 1915-1986» . В. И. Оноприенко, М. В. Оноприенко. – М.: Наука, 2004. – С. 330.