Raman spectroscopy of BN and BxNyCz structures formed in an optical furnace without catalysts - Sartinska, L.L.; Danilenko, M.I.; Jastrebski, C. (Современные проблемы физического материаловедения, 2010)
Results of Raman spectroscopy investigations of boron nitride (BN) whiskers, BN and BxNyCz coatings produced in optical furnace without catalysts as well initial h-BN for comparison are presented. Представлено результати дослідження Раманівської спектроскопії віскерсів з нітриду бору, ВN і ВxNуСz покриттів, отриманих в оптичній печі без каталізаторів, а також вихідного порошку h-ВN для порівняння. Представлены результаты исследования Романовской спектроскопии вискерсов из нитрида бора, BN и BxNyCz покрытий, полученных в оптической печи без катализаторов, а также исходного порошка h-BN для сравнения.