Наші презентації (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Роман Гром’як. Орієнтації. Розмисли. Дискурси. 1997– 2007. – Тернопіль: Джура, 2007. – 368 с. Погрібний Анатолій. Літературні явища і з’яви (Статті. Портрети. Силуети. Наближення). – Ніжин: ТОВ “Видавництво “Аспект-Поліграф”, 2007. – 628 с. Ротач Петро Петрович. Біобібліографічний покажчик / Укладачі Т.Соломоненко, О.Щербініна, Т.Пустовіт, О.Ротач, І.Безлюдна. Відп. ред. д-р іст. наук С.Білокінь. – К., 2007. – 243 с. / НАН України. Центр культурологічних студій Інституту історії України (Серія: Джерела до культурологічних студій. Вип. 1). Д.В. Кравець. Чубай з роду гетьманів: Монографія. – Рівне: Волинські обереги, 2007. – 300 с., іл. А.Свидницький. Люборацькі. Оповідання. Нариси та статті / Упоряд. Р.Мовчан. – К.: А.С.К., 2006. – 640 с.: іл. – (“Бібліотека української літератури”). Серія: “Шістдесятники: профілі на тлі покоління” На сторінках цілості, щастя і могутності більшої родини – нації. (Матеріали наукової конференції 22–23 вересня 2006 року. До 100-річчя від дня народження Олени Теліги). – К., 2006. – 188 с. Київська Русь. – 2007. – Кн. 3 (ХІІ). ОкUпація