Україна – почесний гість 52 Варшавського міжнародного книжкового ярмарку (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
17–20 травня ц. р. відвідувачі книжкового ярмарку у Варшаві мали можливість ознайомитися з Національною експозицією України “Україна – книжкова держава” (організатор – Державний комітет телебачення і радіомовлення України). Працювали круглі столи “Особливості розвитку книговидавничої справи в Україні”, “Книжковий ринок України в контексті ринків країн Європи.
Перспективи співробітництва”.