Сесія Загальних зборів НАН України та урочисте засідання, присвячене 25-й річниці референдуму про незалежність України (14 грудня 2016 року) (Вісник НАН України, 2017)
14 грудня 2016 р. у Великому конференц-залі НАН України відбулася сесія Загальних зборів Національної академії наук України та урочисте засідання, присвячене 25-й річниці референдуму про незалежність України.