Із зали засідань Президії НАН України (23 листопада 2016 року) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 23 листопада 2016 року розглядалися такі питання:
• технології зварювання для
виготовлення і ремонту
металевих конструкцій
із високоміцних сталей
(доповідач — член-кореспондент
НАН України В.Д. Позняков); • науково-інноваційний потенціал
мобілізації та використання
нових рослинних ресурсів (доповідач — доктор сільськогосподарських наук
Д.Б. Рахметов); • про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету
профспілки працівників НАН України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.