75-річчя члена-кореспондента НАН України В.В. Шевченка (Вісник НАН України, 2017)
11 cічня 2017 р. виповнилося 75 років відомому вченому в галузі полімерної хімії, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України, доктору хімічних
наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Валерію
Васильовичу Шевченку.