60-річчя члена-кореспондента НАН України В.П. Кладька (Вісник НАН України, 2017)
12 січня виповнюється 60 років доктору фізико-математичних
наук, професору, лауреату Державної премії України члену-кореспонденту НАН України Василю Петровичу Кладьку.