До 75-річчя академіка НАН України Фірстова Сергія Олексійовича (Электронная микроскопия и прочность материалов, 2015)
В цьому році виповнилося 75 років Сергію Олексійовичу Фірстову — відповідальному редактору збірника "Электронная микроскопия и прочность материалов", заступникові директора Інституту проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича НАН України (ІПМ), завідувачеві відділом "Фізика міцності і пластичності матеріалів" ІПМ, докторові фізико-математичних наук, професорові, академіку НАН України.