Про виконання цільової комплексної програми НАН України «Фундаментальні проблеми створення нових речовин і матеріалів хімічного виробництва» (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 7 грудня 2016 року) - Кошечко, В.Г. (Вісник НАН України, 2017)
У доповіді наведено основні результати виконання цільової комплексної
програми НАН України «Фундаментальні проблеми створення нових речовин і матеріалів хімічного виробництва». Обґрунтовано важливість подальшого розвитку цього перспективного наукового напряму для потреб
різних галузей вітчизняної економіки.