«Щось ви, молоді люди, розслабилися...» (до 90-річчя від дня народження академіка НАН України І.К. Походні) (Вісник НАН України, 2017)
Матеріал присвячено 90-річчю від дня народження відомого українського вченого в галузі металургії, технології металів, матеріалознавства та електрозварювання, видатного організатора науки, лауреата Державних премій СРСР (1971, 1978) та України (1999), заслуженого діяча науки і техніки України (1997) доктора технічних наук, професора, академіка НАН України І.К. Походні. Спогадами про Ігоря Костянтиновича поділилися його колеги і соратники.