75-річчя члена-кореспондента НАН України М.І. Портенка (Вісник НАН України, 2017)
У лютому 2017 р. виповнюється 75 років видатному українському математику, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, члену-кореспонденту НАН України Миколі
Івановичу Портенку.