Фазово-структурний стан сталі 40Х3Н5М3Ф в процесі перекристалізації - Сидорчук, О.М. (Современные проблемы физического материаловедения, 2013)
Досліджено фазово-структурний стан сталі 40Х3Н5М3Ф в процесі перекристалізації. Встановлено критичні точки (А₁, А₃) та рекомендований режим термічної обробки сталі, що сприяє полегшенню обробки різання заготовок для виготовлення матриць штампового інструмента. Исследовано фазово-структурное состояние стали 40Х3Н5М3Ф в процессе перекристаллизации. Установлены критические точки (А₁, А₃) и рекомендован режим термической обработки стали, способствующий облегчению обработки резки заготовок для изготовления матриц штампового инструмента. The phase-structural state of steel 40H3N5M3F during recrystallization. Determined the critical points (А₁, А₃) and the recommended heat treatment of steel, which makes it easier for processing workpieces for manufacturing matrix stamping tool.