Вплив інноваційної діяльності на конкурентоспроможність підприємств Хмельницької області - Кравчук, В.В.; Гринчук, В.М. (Наука та інновації, 2013)
Проведено аналіз інноваційної діяльності промислових підприємств Хмельницької області та розглянуто проблеми створення інноваційної моделі розвитку промисловості на основі поєднання науково-технічної та виробничої сфер і ефективного управління нововведеннями як чинника підвищення конкурентоспроможності економіки. Проведен анализ инновационной деятельности промышленных предприятий Хмельницкой области и рассмотрены проблемы создания инновационной модели развития промышленности на основе сочетания научно-технической и производственной сфер, эффективного управления нововведениями как фактора повышения конкурентоспособности экономики. The article analyzes the innovation industry of Khmelnitsky region and the problems of creating an innovative model of industrial development on a combination of scientific and industrial spheres as well as the effective management of innovation as a factor in improving the economy competitiveness.