Спільні та координовані конкурси науково-технічних програм України та Європейської комісії як потенційний інструмент для порівняння пріоритетів України та ЄС - Гороховатська, М.Я.; Шахбазян, К.С. (Наука та інновації, 2013)
Надається огляд результатів наукового співробітництва європейських країн (включаючи Україну) в рамках Сьомої
рамкової програми наукових досліджень і технологій. Обговорюються умови підготовки і проведення спільних та
координованих конкурсів між Україною та ЄС в рамках нової Рамкової програми «Горизонт-2020», визначаються
умови та правила участі в цих конкурсах. Предоставляется обзор результатов научного сотрудничества европейских стран (включая Украину) в рамках Седьмой рамочной программы научных исследований и технологий. Обсуждаются условия подготовки и
проведения совместных и координированных конкурсов между Украиной и ЕС в рамках новой Рамочной
программы «Горизонт-2020», определены условия и правила участия в этих конкурсах. Results of scientific cooperation between European countries,
including Ukraine, within the Seventh Framework
Programme for Research and Technological Development are
reviewed. Terms of preparation of joint and coordinated EUUkraine
calls within the Framework Programme «Horizon
2020» are discussed; terms and conditions of participation in these calls are determined.