Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти - Погожих, М.І.; Євлаш, В.В.; Нєміріч, О.В.; Павлюк, І.М.; Гавриш, А.В.; Тарасенко, Т.А. (Наука та інновації, 2013)
Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за
однакових умов сушіння, подрібнення і т. д. порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в ресторанній продукції, створено схему
варіантів використання отриманої продукції. Определен размер частиц овощных порошков из капусты и кабачков методом микроскопирования. Показано, что при одинаковых условиях сушки, измельчения и т.д. порошок из капусты содержит больше мелкодисперсной фракции. Указано перспективные направления использования порошков из кабачков и капусты в ресторанной продукции, создана схема вариантов использования полученной продукции. Particle size of cabbage and zucchini powders was determined
by microscopy. It is shown that under the identical
conditions of drying, grinding and other stages of the process,
the cabbage powder has a higher content of fine fraction.
Promising application of cabbage and zucchini powders in
restaurant industry is indicated. Case diagram of the received production use is developed.