Методика определения диффузионных параметров в гетерофазных материалах - Посухов, А.С.; Семененко, В.Е.; Стервоедов, Н.Г. (Інститут радіофізики і електроніки ім. А.Я. Усикова НАН України, 2007)
Рассмотрены особенности усовершенствованной методики определения параметров диффузии в композиционных материалах. Приведены экспериментальные результаты измерений коэффициентов диффузии Ni^63 в сплавах Al и Ni в зависимости от протяженности межфазных границ. Розглянуто особливості удосконаленої методики визначення параметрів дифузії в композиційних матеріалах. Наведено експериментальні результати вимірювань коефіцієнтів дифузії Ni^63 у сплавах Al та Ni у залежності від протяжності міжфазних границь. The results of diffusion parameters determination in composite materials methodic upgrading are presented. The practical abilities and experimental results of diffusion measurements of Ni^63 in Al and Ni alloys are showed.