Моделювання термодинамічних властивостей сплавів потрійної системи Ce—Ni—Ga - Кудін, В.Г.; Романова, Л.О.; Кобилінська, Н.Г.; Судавцова, В.С. (Современные проблемы физического материаловедения, 2015)
Із відомих термодинамічних властивостей розплавів подвійних граничних підсистем розраховано за різними моделями аналогічні параметри для розплавів потрійної системи Ce—Ni—Ga. Из известных термодинамических свойств расплавов двойных граничных подсистем рассчитаны по различным моделям аналогичные параметры для расплавов тройной системы Ce—Ni—Ga. Of the known thermodynamic properties of double boundary subsystems are designed for different models of the same parameters for the molten Ce—Ni—Ga ternary system