Удосконалення теоретико-методологічних засад функціонування промислово-фінансових груп в системі регулювання економіки - Кокошинський, В.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Розглянуто питання теоретико-методологічних засад функціонування промислово-фінансових груп за умов удосконалення державного регулювання, підвищення ефективності формування, використання інвестиційного потенціалу промислових підприємств у складі ПФГ та системного аналізу їх подальшого розвитку.