Методика оцінки та управління валютним ризиком на основі показника VaR(value-at-risk) - Яблоков, А.І. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Розглядається питання визначення показників, які дають змогу оцінювати валютний ризик комерційного банку.