Нейромережеве прогнозування в сфері електронної комерції - Біліловець, О.С. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
На сьогоднішній день нейромережеві технології та електронна комерція розвиваються вкрай динамічно, відкриваючі нові грані свого застосування. Викладений в статті матеріал є спробою авторів поєднати між собою багатообіцяючі тенденції в сфері фінансів і сфері прогнозування та проаналізувати, як може працювати перспективна технологія нейромереж на міжнародному ринку валютного обміну, її перспективи, переваги та недоліки.