Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності - Крутовий, Ж.А.; Запаренко, Г.В.; Касілова, Л.О.; Нєміріч, О.В.; Гавриш, А.В. (Наука та інновації, 2013)
Спроектовано рецептурний склад кексу з максимально можливим вмістом ретинолу. Виріб, збагачений марганцем, вітамінами D і групи В, характеризується збалансованим вмістом незамінних амінокислот. Спроектирован рецептурный состав кекса с максимально
возможным содержанием ретинола. Изделие, обогащённое
марганцем, витаминами D и группы В, характеризуется сбалансированным содержанием незаменимых аминокислот. The recipe composition of cake with maximal possible content
of retinol is worked out. Theproduct enriched on manganese,
vitamin D and B-group vitamins is characterized by
balanced content of essential amino acids.