Багатофункціональний аналізатор для ефективного пошуку та локалізації прихованих джерел іонізуючого випромінювання з визначенням їх географічних координат в режимі реального часу - Алєксєєва, О.В.; Лисиченко, Г.В.; Забулонов, Ю.Л.; Буртняк, В.М.; Одукалець, Л.А. (Наука та інновації, 2013)
Обґрунтована необхідність створення нових технологій та технічних засобів для пошуку та локалізації прихованих
джерел іонізуючого випромінювання в режимі реального часу. Приведені основні технічні характеристики створеного комплексу. Показані його основні відмінності від існуючих прототипів. Обоснована необходимость создания новых технологий и технических средств для поиска и локализации
скрытых источников ионизирующего излучения в режиме реального времени. Приведены основные технические характеристики созданного комплекса. Показаны его основные отличия от существующих прототипов. The necessity of creation of new technologies and technical
equipments is in-process reasonable for a search and localization
of the hidden sources of ionizing radiation realtime.
Basic technical descriptions over of the created complex
are brought. His basic differences are shown from exis tent prototypes.