Процесна схема в імітаційному моделюванні матеріальних потоків - Сакунова, І.С. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Запропонована схема прогнозування розрахункових часових та кількісних оцінок доставки і накопичення вантажів на входи (виходи) транспортних систем до необхідного розміру в процесі створення транспортних імовірносно-автоматних моделей.