Експертне оцінювання рівнів потенційних можливостей в умовах обмеженості ресурсів - Сисоєв, В.В.; Кушнерук, Ю.І. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Запропоновано комплексну методику експертного оцінювання рівнів потенційних можливостей структурних підрозділів силових структур в умовах обмеженого фінансування їх потреб з урахуванням важливості завдань, які вони виконують, та важливості видів структурних підрозділів.