Ювілейна виставка наукових досягнень установ НАН України (Наука та інновації, 2013)
20—22 листопада 2013 року в «Експоцентрі України» (м. Київ, пр. Академіка Глушкова, 1, Національний комплекс «Експоцентр України», павільйон № 23 «НАУКА») відбулася Ювілейна виставка наукових досягнень установ НАН України, присвячена 95-річчю Національної академії наук України.