Критерій вибору ефективної стратегії функціонування транспортного підприємства в межах мікрологістичної системи - Циба, М.А. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Обґрунтовується критерій вибору ефективної стратегії функціонування транспортного підприємства в межах мікрологістичної системи.