Вдосконалення інформаційного забезпечення науково-технічного та інноваційного розвитку економіки Хмельницької області завдяки створенню корпоративної інформаційно-аналітичної системи - Кравчук, В.В.; Гринчук, В.М.; Гринчук, О.В. (Наука та інновації, 2014)
Розглянуто методику, за якою формується інформаційний масив корпоративної інформаційно-аналітичної системи Хмельницької області. Методика передбачає органiзацiю iнформацiйної взаємодiї рiзних iнформацiйних систем підприємств, установ, організацій — учасників корпоративної інформаційно-аналітичної системи. В статье рассмотрена методика, по которой формируется информационный массив корпоративной информационно-аналитической системы Хмельницкой области. Методика предусматривает организацию информационного взаимодействия разных информационных систем предприятий, учреждений, организаций — участников корпоративной информационно-аналитической системы. The article presents a technique of forming information array of the corporate information-analytical system of Khmelnitsky region . It provides for the organization of information exchange between different information systems of enterprises, institutions and organizations — members of the corporate information-analytical system.