Патентні дослідження, їх актуальність на шляху інноваційного розвитку - Косско, Т.Г.; Павлиго, Т.М. (Наука та інновації, 2014)
Розглянуто проведення патентних досліджень згідно з міжнародними стандартами, стандартами Російської Федерації та України. Показана динаміка патентної діяльності в Національній академії наук України. Рассмотрено проведение патентных исследований в
соответствии с международными стандартами, стандартами Российской Федерации и Украины. Показана динамика патентной деятельности в Национальной академии наук Украины. Patent investigations in accordance with the world standards,
standards of the Russian Federation and Ukraine are
considered. Dynamics of patent activity in the National
Academy of Sciences of Ukraine is given.