Some aspects of the Ukrainian fiscal policy in the context of decentralization: the revenue of local budgets - Ostrovetskyy, V. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
As a result of the macroeconomic assessment of fiscal policy found an inverse relationship between the level of tax burden on economic growth and the physical GDP. It suggested several ways of reforming the tax legislation, which contribute to economic growth on the basis of the balance of interests of the Government, business and local government. У результаті макроекономічної оцінки бюджетно-податкової політики виявлена зворотна залежність між рівнем податкового навантаження на зростання економіки і фізичного ВВП. Запропоновано декілька напрямків реформування податкового законодавства, які сприяють зростанню економіки на основі балансу інтересів держави і бізнесу, а також органів місцевого самоврядування. В результате макроэкономической оценки бюджетно-налоговой политики обнаружена обратная зависимость между уровнем налоговой нагрузки на рост экономики и физического ВВП. Предложено несколько направлений реформирования налогового законодательства, которые способствуют росту экономики на основе баланса интересов государства и бизнеса, а также органов местного самоуправления.