VІ Міжнародний форум "Комплексне забезпечення лабораторій" (Наука та інновації, 2014)
15—17 жовтня 2013 р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна,
2-Б) відбулася важлива для сфери лабораторної індустрії країни подія — VІ Міжнародний
форум «Комплексне забезпечення лабораторій».