Позиційно-чутливий кремнієвий детектор для рентгенівської дифрактометрії швидкоплинних процесів - Пугач, В.М. (Наука та інновації, 2014)
Наведено результати розробки та застосування позиційно-чутливих мікродетекторів для досліджень методом швидкісного рентгенографування динаміки швидкоплинних процесів в металах та їх сплавах при нагріванні/охолодженні. Представлены результаты разработки и применения позиционно-чувствительных микродетекторов для исследований методом скоростного рентгенографирования динамики быстротечных процессов в металлах и их сплавах при нагревании/охлаждении. The results of the development and application of po si ti onsensitive microdetectors to study dynamics of fast transient processes in metals and alloys under heating/cooling by means of high-speed radiography are presented.