Управління процесами комерціалізації інновацій: досвід університетів Швеції та можливості його застосування в Україні - Шатоха, В.І.; Полушенко, В.А. (Наука та інновації, 2014)
Розглянуто шведську модель комерціалізації інновацій університетом. Побудована модель комерціалізації результатів наукової діяльності ВНЗ України за допомогою розподіленого включення формальних ознак інноваційного
об’єкта за аналогією до концепції Knowledge Mining. Рассмотрена шведская модель коммерциализации инноваций университетом. Построена модель коммерциализации результатов научной деятельности ВУЗов Украины с помощью распределенного включения формальных признаков инновационного объекта по аналогии с концепцией Knowledge Mining. Swedish model of commercialization of university innovations is considered. Model of commercialization of scientific activities of Ukraine universities using the distributed
inclusion of innovative object formal features by analogy with the Knowledge Mining Concept is developed.