Фінансове забезпечення розвитку страховика - Нєнно, І.М. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою статті є наукове обґрунтування теоретичних засад фінансового забезпечення розвитку страховика. Мета статті обумовила перелік задач, вирішення яких необхідне для її досягнення: - дослідження сутності поняття «фінансове забезпечення» розвитку страховика; - виділення ключових складових фінансового забезпечення розвитку страховика.